Services Over ons Trainingen Referenties Onze waarden Jobs Contact
Plan een meeting

Bedankt voor uw aanmelding

Dank u voor uw aanmelding

consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

What people say

Testimonial
Het was een geweldige ervaring toen we het nieuwe stofzuigerproject bij Philips toewezen door middel van een competitieve allocatie. De besparingen waren buitengewoon!
Testimonial
Toen Reinout het Philips Shaving Procurement-team leidde, behaalde hij absolute doorbraakresultaten door de toepassing van state-of-the-art onderhandelingsmechanismen. Ik herinner me levendig de tijd waarin hij, bijna in zijn eentje, erin slaagde om een go-to-market businesscase voor een nieuw product te redden door een kostendaling van tientallen miljoenen euro's te realiseren. Het spreekt voor zich dat dit enorm bijdroeg aan de populariteit van het Procurement-team, aangezien het lokale Innovatie- en Ontwikkelingsteam er al jaren aan had gewerkt.
Testimonial
Reinout is een bewezen leider met vele vaardigheden binnen het inkoopgebied. Van het bieden van geweldige coaching en zinvolle begeleiding bij verschillende complexe onderhandelingen die we samen deden, tot het leiden van wereldwijde inkoop- en kostenimpactonderhandelingen, Reinout werd de referentie voor onderhandelingsexcellentie bij Philips. Ik kan zeker veel van mijn onderhandelingssuccessen toeschrijven aan zijn partnerschap en ondersteuning.
Testimonial
Reinout is simpelweg een leider in onderhandelingsexcellentie. Ons werk bij Philips besloeg meerdere jaren en omvatte twee complexe en zeer competitieve aanbestedingen voor facilitair beheer en hernieuwbare energie. Een van Reinouts belangrijkste talenten was zijn end-to-end verantwoordelijkheid voor het samenwerken met mijn inkoopteam om de zakelijke vereisten te begrijpen, en pas daarna een passende strategie te ontwerpen. Nog belangrijker dan de besparing van meer dan 26 miljoen euro was Reinouts persoonlijke stijl, die het gemakkelijker maakte om samen lange uren te werken. Dit is nog een reden waarom ik ten zeerste aanbeveel om met hem samen te werken.
Testimonial
Reinout heeft een cruciale rol gespeeld bij het opzetten en het succes van Onderhandelingsexcellentie bij Philips. Als een ware zakelijke partner heb ik gezien hoe hij de commerciële competentie van de inkoopfunctie heeft verbeterd, maar nog belangrijker, hoe hij ongekende onderhandelingsresultaten heeft behaald op elk gebied waar hij bij betrokken was. Deze professionalisering en prestatieverhoging werden bereikt door training, coaching, maar ook door onderhandelingen te voeren met nieuwe geavanceerde technieken in alle inkoopdomeinen, zowel direct als indirect. Interessant is dat hij zijn toegevoegde waarde heeft uitgebreid door de nieuwe benaderingen ook toe te passen in het verkoopcyclus bij Randstad. Ik kan deze unieke en geweldige mix ten zeerste aanbevelen aan elk team of onderhandelingsproject.
Testimonial
Mijn team en ik hebben een verkooponderhandelingstraining gevolgd met Reinout, en ik was buitengewoon onder de indruk van de diepgang van de training die hij bood. Vaak zijn dit soort trainingen generiek en eenzijdig. Reinout was meesterlijk in het betrekken van de deelnemers bij echte scenario's: het verzamelen van prospectinformatie, hoe de verzamelde informatie het best te analyseren, en uiteindelijk hen stap voor stap door de geven-en-nemen in onderhandelingen te leiden om de kans op de verkoop aanzienlijk te vergroten. Ik zou elke verkooporganisatie ten zeerste aanbevelen om deze training te volgen wanneer mogelijk.
Testimonial
Reinout de Schepper is dé expert in onderhandelingsexcellentie. Zijn ongeëvenaarde toewijding en drive bij Randstad toonden zijn zeldzame vermogen om win-winscenario's te creëren in elke verkoopomgeving. Met Reinout is elke onderhandeling een masterclass.
Testimonial
Ik kreeg de kans om te leren van Reinout bij Randstad. Hij gaf een fantastische trainingsessie over onderhandelingen, en ik geloof dat het de beste trainingsessie was die ik bij RSR heb bijgewoond. Reinout is zeer boeiend, vriendelijk en een geweldige mentor/coach.
Testimonial
Ik heb Reinout leren kennen als een ervaren onderhandelingsexpert en heb zijn transformatie gezien in het leiden van een complexe verkooporganisatie in de EMEA-regio. Als leider stelt hij een hoge norm voor prestaties en inspireert hij zijn team met onvermoeibare vastberadenheid. Tegelijkertijd kun je altijd op hem rekenen om geduldig te zijn, slimme praktische tips te geven en dingen te relativeren met humor. Ik vertrouw erop dat Reinout een uitzonderlijk rendement zal behalen op elk project dat hij besluit aan te gaan, en de initiële verwachtingen en leermomenten zal overtreffen.
Testimonial
Ik heb meerdere keren met Reinout samengewerkt in zijn Commercial excellence rol. Het verschil in aanpak en rigoureusheid ten opzichte van hoe we eerder onderhandelingen benaderden was als dag en nacht. Ik zou Reinout ten zeerste aanbevelen aan zowel klant- als leverancierszijde, hij zal evenzeer in staat zijn om te helpen, ondersteunen en verduidelijken welke benadering moet worden gekozen om een goed en succesvol resultaat voor alle partijen te garanderen.
Testimonial
Reinout beheerst de onderhandelingen met speltheorie tot in de perfectie. Reinout heeft uitzonderlijke resultaten behaald voor mijn leaseautoprojecten bij Philips in Europa en Noord-Amerika. Een onderhandelingsperfectionist die altijd levert en blijft streven naar meer.
Testimonial
Ik had het voorrecht om samen te werken met Reinout aan verschillende onderhandelingsprojecten binnen Logistiek, waar Reinout het perfecte evenwicht toonde tussen "plezier hebben en resultaten behalen". Hij leverde uitzonderlijke waarde door de juiste onderhandelingstactieken en -strategieën te creëren en was daarnaast een echte teamspeler die alleen streefde naar het beste resultaat. Logistiek is niet de gemakkelijkste om te onderhandelen, maar Reinout's uitleg en educatie van het team over verschillende benaderingen van commerciële discussies, tilde het hele project naar een hoger niveau, inclusief de volwassenheid van het team als geheel.
Testimonial
Samenwerken met Reinout is een waar genoegen! Hij is een echte professional en heeft een aangeboren talent om te adviseren en te begeleiden door duidelijk aan te geven wat er moet gebeuren, hoe het moet gebeuren en waarom. Hij gelooft in het maken en nakomen van toezeggingen - sterke toezeggingen. Hij zorgt ervoor dat iedereen van A naar B komt op een gestructureerde en methodische manier, maar hij zal je houden aan je toezeggingen! Als Reinout deel uitmaakt van je team of je adviseert in je bedrijf, ben je bevoorrecht. Zijn kennis en aanpak zijn ongeëvenaard qua stijl en inhoud.
Dennis Fang
Dennis Fang Electrical Commodity Lead- Electrolux
Ali Murat Dagli
Ali Murat Dagli Director Strategy – Integrated Supply Chain
Emiliano Quintela
Emiliano Quintela Head Global Logistics Operations dsm-firmenich
Joe Pendergast
Joe Pendergast Real Estate, Procurement & Energy, Americas at Philips
Frank Dingen
Frank Dingen Oprichter Perform & Transform Advisory
Scott Bishop
Scott Bishop Chief Growth Officer bij American Health Staffing Group
Rachid Schmitz
Rachid Schmitz CEO Straight-Line Leadership
Yousef Rifai
Yousef Rifai Recruiting Specialist Randstad Sourceright
Vincent Verspaandonk
Vincent Verspaandonk Vice President Business Development Randstad Sourceright
Sam Weller
Sam Weller Directeur Global Sales, Randstad
Pim de Weerd
Pim de Weerd Global Mobility Manager ASML
Niek Ruiters
Niek Ruiters Global Head Distribution & Transportation bij DSM
Lorna Elias
Lorna Elias Global Head of Professional Services Randstad Sourceright